Пловдивчанка: Защо няма снимки на летуващи българи в Гърция - увити във вестник домати и храна от Lidl?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
21:48 / 18.08.2021
28966
"Уважаема редакция, редовно чета Вашия сайт, защото го намирам с интересни новини, свързани не само с Пловдив и региона. За съжаление ми прави впечатление множеството статии, които публикувате в последно време, които изключително недобронамерено коментират туристическите услуги по Българското Черноморие". Това написа читателка на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. И добави:

"Моля да ме разберете правилно, защото нито съм от морски град, нито пък съм летувала  само в България! Но във времето, когато българският бизнес усеща последиците от рестрикциите на пандемията, не е редно да се пускат в общественото пространство статии само с изключително негативни коментари, т.е. "Не ходете в България на море!"

Трябва ли да Ви изпратя снимки от гръцки и италиански хотели с мръсни стаи и бани, чувалите с боклук, събирани от тяхното крайбрежие от доброволци или отзиви на туристи, влезли дори в болница след хранене в гръцки  ресторанти? Във всяко стадо има мърша, та и в нашето не може да няма.

Но къде са статиите с добрите примери по нашето море, със старанието на хората да предоставят добър продукт или с наложените вече мерки за установени нарушения? Ами да се отнемат лицензи и това да става обществено достояние, а не кой маймун се е напил безпаметно и скачал балконинг, или като е парикарал неправилно в забраненото се е борил с някой репатрак!

Защо нещата във Вашия сайт се изкривяват само в едната посока и какъв е Вашият принос да се помогне на българския туризъм? Защо няма снимки от летуващите българи по прекрасните гръцки плажове, които пристигат и се пльосват по шезлонгите с увитите във вестник домати, храната купена от "Лидъл"-а, на границата и бурканите от багажника?

Защо няма снимки от летуващите в Турция и Тунис, в които просто не се допуска фриволното поведение на самите туристи и веднага се вика полиция? А ако там спра колата си на "забраненото", дали въобще ще се допусне да се оплаквам и боря "като свиня с тиква" с репатрака? Дали на мига няма да ми дръннат такава глоба, че повече да не стъпя в този курорт дали от срам, дали от възможността за друга глоба? Аман от мрънкащи, недоволни и крайно претенциозни спрямо парите, които са похарчили  за туристическия продукт българи!

Аман и от снимки на къпещи се с дрехите в морето "братчеди" или с джапанките в басейна, от заустени фекални води, мръсни хотели в Приморско, пияни туристи по Слънчака и т.н.! Защо не се пита кой е допуснал това да се случи - хотелиера, който трепери за всеки клиент, кмета, който "не знае" или органите, които трябва да извършват контрол без да им се "мажат очите"? Това ли имаме само?! Като се надявам да не правите умишлено или парично обезпечено въпросното внушение,  остама Ваша читателка, И.Лазарова..."

Като медия, която държи на читателите си, а и на обективната истина - отговаряме коректно на госпожа Лазарова.

Добри примери от родното Черноморие в нашата медия изобщо не липсват. Пример - тук!

А и не само - ето защо!


Отзиви относно летуващи по гръцките плажове нашенци също не липсват. Ето ти и тях!

Виж коментарите (8)

Още по темата (675):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който можем да влезем в морето на охраняем
плаж
29.09.2021 Странният кемпер си стои на наказателния паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).