Пловдивчанин обра жилище заради дамски гащички

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:49 / 14.04.2015
4517
Пловдивчанин отива на съд, след като откраднал от апартамент със спяща жена дамската й чанта, съобщиха от Окръжна прокуратура Пловдив. 

Николай Бодуров бил примамен от висящо на простора дамско бельо, към което имал афинитет. Той се водел на отчет към сексологичния кабинет на психиатричната клиника с диагнозата "разстройство на сексуалното влечение - фетишизъм".

На 14 срещу 15 февруари 2014 г. вечерта Николай излязъл от дома си в кв. "Смирненски" и тръгнал да се разхожда в кв. "Кючук Париж". На една от улиците там видял на терасата на втория етаж проснато дамско бельо.

Харесал го и решил да се покатери дотам, за да го вземе. Успял да стигне до терасата на втория етаж, но в този момент видял, че било отворено прозорчето на комарника. Решил да влезе в апартамента, за да открадне нещо.

Докато стопанката спяла, той обиколил жилището и си харесал нейната дамска чанта. Вътре имало документи, банкови карти и около 150 лева. На една от банковите карти било залепено листче с ПИН кода и обвиняемият решил да се възползва от това. 

На два пъти успял да изтегли по 200 лева, а останалите пъти, в които ползвал картата, не се опаричил поради надвишен лимит.

Междувременно около 7 часа сутринта на 15 февруари собственичката на апартамента се събудила и установила кражбата на чантата си. Тя се обадила в полицията и в банката, за да блокира картата. 

Когато казала на съседите си от първия етаж за кражбата, те й отговорили, че около 2,30 часа през нощта кучето им се разлаяло, но те не му обърнали внимание и не станали.

Бодуров бил хванат няколко дни по-късно и пред съдия направил пълни самопризнания, но го пуснали на свобода с "подписка". След още няколко дни той отново се върнал до същия адрес в кв. "Кючук Париж" и пак набелязал тераса на втория етаж. Успял да се покатери и да влезе в жилището, докато семейството спи. 

От портманто в коридора взел три мъжки и дамски чанти, а от масата в кухнята - кутия с цигари, след което се измъкнал.

В чантите отново намерил банкова карта с написани няколко ПИН кода, но при опитите да изтегли пари ударил на камък. Бодуров отново бил пипнат, след което бил настанен за постоянно в ареста.

Обвинителният акт срещу него е внесен в съда за насрочване на дата на процеса, уточниха от окръжната прокуратура.



Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасява...
Адвокатката на барикадиралия се полицай: Опитал е да се обеси на ...
Министърът на МВР: 12 часа тежки преговори в Пловдив!
Пловдивската полиция с подробности около задържането на полицая, ...
Безплатен скрининг в Световния ден за борба с хипертонията
Приключи сагата с барикадиралия се в дома си бивш полицай в Пловд...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).