Пловдивчанин: Омръзна ми от полуидиотите на АМ "Тракия", които присвяткат с фаровете, защото им преча да нарушават закона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
15:04 / 16.07.2023
70243
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже своето възмущение срещу наглеците, които карат с над 140км/ч по АМ "Тракия". 

"Омръзна ми от полуидиоти, които ти присветват в лява лента, за да им отстъпя място. И това защото им “пречиш" да нарушават закона да си карат с над 140км/ч. Cлучва ce често, когато вече вече съм започнал изпреварване, а някой зад мен вече се е засилил, кара си с над ограничението, и започва да ми свети като луд, за да се прибера по-бързо", казва в сигнала си той.

Пловдивчанинът е гневен от липсата на контрол по "Тракия":

"Ползвам магистралата по доста голям периметър от Пловдив в посока Бургас и обратно, но за съжаление не виждам контрол от органите не МВР.  Няма камери, няма движещи се патрули, които моментално д глобят и свалят номерата на подобни малоумници?

Шофьорът предлага интересно решение на проблема, което е срещал на Запад.

"Нека полицейски патрул да кара в лява лента на магистралата със 140/145 км/ч. Тогава да видим как наглеците ще карат с по 200км/ч и дали ще присвяткат на органите на реда, както на останалите в движението? Защо трябва да се стига до смърт всяка година? Другото, което е, че трябва да се сложат камери за скорост на повече места по магистралата, вместо на безсмислени места по второкласни пътища, където ограничението е 90km/ч". допълва още той.

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първа официална информация за двамата оцелели в ада на бул. "Руск...
Така изглежда по светло мястото на фаталната катастрофа на бул. "...
Абсолютно неразпознаваем е джипът, в който са загинали младежите
До 18 градуса в Пловдив
Пловдивчанка: Скоростта е била над 200 км/ч
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).