Пловдивчанин: Аптека или бунище?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:35 / 19.04.2022
10550
Аптека или бунище? Това пита читател на Plovdiv24.bg. Ето защо: "Аптека "Марешки" на кръстовището на ВСИ - всекидневен сборен пункт на бездомници, алкохолици, хора, занимаващи се активно с просия и т.н. Аптеката и паркингът са се превърнали в сметище и за жалост никой нехае въпреки многобройните сигнали към съответните органи.

От месеци домуващите в близост и използващи услугите на аптеката са длъжни да търпят всекидневните сбирки на горепосочените индивиди. Част от този контингент си извършват физиологичните нужди на паркинга пред входа на аптеката. Редовно клиентите на аптеката се натъкват на екскременти и повръщано на входа на обекта.

В допълнение към това по цялата витрина от външна страна на аптеката се складират стари книги, буркани, мръсни дрехи и кашони с остатъци от храна. Всички тези придобивки биват изкарвани от казаните в близост и се нареждат впоследствие на витрината на аптеката. Вчера дори имаше като допълнение към цялата мръсотия и един стар и мръсен фотьойл за по-голямо удобство на индивида, събиращ всичко това, която целодневно е пред входа. Въпросната жена е всекидневно пред аптеката. В случаите, когато е мъртвопияна, лежи на самата витрина, като в този случай достъпът е почти невъзможен.

Последния път, в който опитах да използвам аптеката, тази жена пак беше приютена от една от аптекарките. Не само, че беше в неугледен вид, но и беше цялата напикана и оповръщана. Била съм свидетел на многобройни присъствия на линейки и полиция, но никой не може да се справи с нея.

Въпросната "дама" има и други "очарователни качества" - когато е пияна, заплашва хората с нож, посяга на чужда собственост (блъска и удря колите по паркинга и още куп неща).

За жалост въпреки всичко тя многократно е допускана в обекта (аптеката) и бива толерирана от част от персонала. За мен лично, а вярвам и за много други това място вече не може да се нарече аптека. Това е свърталище на мръсотията и мизерията. В самия център на града се допуска и толерира подобно нещо!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).