Пиян шофьор без книжка едва не уби младо семейство в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:27 / 02.08.2022
7419
Катастрофа с пиян шофьор без книжка в Пловдив се е случила преди дни. Пияният едва не е затрил младо семейство с безумието си. Инцидентът станал в квартал "Тракия" в събота около 23.30 ч. Потърпевшият успял да хване виновния и да заснеме случката. Веднага е подал и сигнал в полицията.

"Имах късмета да избегна челен удар. Мъжът беше много пиян – не можеше да ходи и говори. Оказа се, че можеш да откажеш да ти вземат проба за алкохол. Това е дупка в закона", разказа потърпевшият Димо Нейков в ефира на "Здравей, България" по Нова тв.

От Прокуратурата заявиха, че мъжът не е дал и кръвна проба за алкохол отново, защото по закон има право да откаже. Срещу него ще бъде заведено дело.

Абсурдният случай накара Виктор Николаев да избеснее:

"В Пловдив – пийте, карайте, блъснете колата на прокурора и на съдиите! Ако не дадете проба - най-много да ви съдят за изкривените ламарини!"


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).