Писателят Георги Мишев гостува на ВУАРР

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:20 / 21.04.2015
968
Известният български писател и сценарист Георги Мишев ще гостува на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите /ВУАРР/ по случай Световния ден на книгата и авторското право, съобщи ректорът проф. д-р инж. Димитър Димитров.

Срещата ще се състои на 23 април 2015 г. от 11.00 ч. в аудитория 7 на Висшето училище в Пловдив и ще бъде на тема "Да се смеем или да плачем".

Георги Мишев е автор на книгите: "Осъмски разкази", "Адамити", "Добре облечени мъже", "Произведено в провинцията", "Отдалечаване", "Дунав мост", автобиографичната книга "Мир на страха ни" и др. По негови сценарии са заснети филмите: "Преброяване на дивите зайци", "Вилна зона", "Дами канят", "Самодивско хоро", "Момчето си отива", "Селянинът с колелото", "Матриархат" и др. Носител е на многобройни престижни награди, сред които е Голямата награда за литература на Софийския университет /2006 г./

Гостуването на Георги Мишев е поредната среща на студенти и преподаватели с бележите българи, които Висшето училище организира през последните години.
Академичното ръководство и клуб "Приятели на ВУАРР" канят журналисти, всички пловдивчани и гости на града да участват в събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).