Пенсионираха зам.-директор на пловдивската полиция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:50 / 26.08.2013
6560
Директорът на ОДМВР комисар Тодор Гребенаров връчи днес плакет на МВР на комисар Костадин Баков във връзка с пенсионирането му като зам.-директор на пловдивската дирекция. По време на официалната церемония, на която присъства ръководният състав на дирекцията, комисар Гребенаров благодари на комисар Баков за дългогодишната му служба и му пожела успех в новото поприще. 

От своя страна г-н Баков каза, че е щастлив, че е бил част от екипа на дирекцията и че си тръгва от нея богат на приятели и контакти. По време на тържествената среща със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев с "Почетен знак на МВР"- III степен бе награден инспектор Илия Илиев от група "Оперативна дежурна част" за постигнати високи професионални резултати в изпълнение на служебните задачи и във връзка с пенсионирането му. Отличието му бе връчено от комисар Тодор Гребенаров.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).