Отново неволи след ВиК ремонт

Автор: Мария Морунова
Коментари (4)
08:20 / 23.03.2014
3234
Читател на Plovdiv24.bg провокиран от материала "Читателка: В земетръсна зона сме след ремонт! ВиК: Ще оправим пътя!" сигнализира за нов подобен проблем. Този път обаче става дума за близкото до Пловдив село Марково.

"От доста време в селото при всеки ремонт на ВиК не се оправя разкопаното. След отстраняване на повредата те просто заграждат мястото и дори и бетонни блокчета не слагат, камо ли асфат. Мисля, че това нещо е нередно още по-малко на фона на осеяните с дупки и кратери улици на селото.

Последният случай е отпреди няколко дни, намира се точно пред портата на една къща и живеещите там буквално трябва да минат през камара кал, за да си влезнат в двора. Не знам кой контролира изпълнението на тези ремонти, но тук май контрол няма никакъв"
, пише нашият читател.

Репортерът на сайта се свърза с директора на ВиК Пловдив Манол Генов. Той обясни, че през зимата се натрупват много аварии, но заради лошите и студени климатични условия от дружеството не могат веднага да запълнят образувалите се дупки. Временно през зимния сезон те се запълват с пътни ивици в Пловдив, а в селата - с чакъл и баластра. 

След 20-ти март дружеството ще започне работа по възстановяване на асфалтови настилки. Площта, която трябва да се обхване обаче е голяма. Така че поетапно всички места с ВиК ремонти ще бъдат преасфалтирани от 20-ти март нататък.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сауна за левче в Пловдив: 37,8° в градския транспорт!
Тръгнаха колите по най-новата улица в Пловдив, разликата с преди ...
В Пловдив проф. Искра Баева коментира как егоизмът победи героизм...
След материал на Plovdiv24.bg отново сигнал за "стена на срама" в...
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).