Обучават ученици от Търговската гимназия по проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:00 / 16.01.2015
2660
Бивши и настоящи ученици от
НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Върхът на познанието и успеха няма природен аналог, затова и никой още не го е покорил. Но по безкрайното изкачване е добре да не си сам, затова екип от преподаватели в Национална търговска гимназия - Пловдив участва и се класира с проект по програма "ЕРАЗЪМ+" за мобилност на обучаеми. 

Темата на проекта е "Развитие на успешен бизнес чрез иновативни практики и Европейски опит в мениджмънта". Дългият път напред и нагоре има нужда от добре организирани "базови лагери", където е складиран опитът на мъдрите. 

Партньор на гимназията е центърът за професионално обучение Alfatraining със седалище Карлсруе - Германия и лицензиран образователен партньор на SAP Deutschland AG. Когато се тръгва на амбициозна експедиция, трябва да има преди всичко ясна цел. 

Предмет на проекта е специализирано обучение на ученици по САП - интегрирани софтуерни информационни системи за планиране и управление ресурсите на фирмата, за поддържане на данни и документирането им.

В мобилността ще участват 20 ученици от специалностите "Икономика и мениджмънт", "Банково дело" и "Оперативно счетоводство". Обучението е с продължителност от три седмици за периода от 29.03.2015 г. до 18.04.2015 г., в резултат на което учениците ще валидират своите компетентности чрез получаване на сертификат Europass (документ, описващ знанията и уменията, придобити в друга европейска страна).

Всяка стъпка носи удовлетворение и дава сили за следващата. Учениците завършиха успешно предварителната подготовка по САП, информационни системи и бази от данни, за което на 12.01.2015 г. получиха сертификати за преминатото обучение от директора на НТГ Пловдив - Славейка Иванова и преподавател Мариана Филипова. 

Началото е поставено... връщане назад няма, защото върховете не обичат слабите. Успех!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Едни от най-важните държавни мъже идват в Пловдив
Незаконни изкопни дейности на Младежкия хълм!
Митрополит Гавриил: Светият синод не може да извади Николай Пловд...
НКЖИ обеща новият Бетонен мост да е готов за 6 месеца, обясни как...
Най-после отварят кръстовище в Пловдив, затворено много отдавна
Моторист е в болница след пореден инцидент в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).