Обсъдиха важни теми за Пловдив на оперативка при областния управител

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
10:33 / 26.04.2021
4811
Обсъждаха важни теми за Пловдив на оперативка при областния управител Петър Петров, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На срещата присъстваха кметът на Пловдив Здравко Димитров, Иван Тотев - депутат и областен координатор на ГЕРБ, председателят на Общинския съвет Александър Държиков и общинският съветник Владимир Кисьов.

Обсъждан е бил проектът за пробива на Централна гара, проектът "Въча" и неговата важност за региона и още важни теми за благоустрояването на квартали в града.

“Днешната среща е от изключително значение за Пловдив", каза Иван Тотев. "За нас е много важно да имаме тясна връзка между община, областна управа и представител на ГЕРБ, в мое лице и да може най-добре да защитаваме проектите за Пловдив", каза Тотев и добави, че в тази динамична обстановка трябва да се защитават проектите и да се изпълняват. По думите му вече е ясно, че ще се отива на избори през юли, затова сега е важно да са заедно и да комуникират помежду си, да продължат да работят за Пловдив и в името на Пловдив.

Кметът на града Здравко Димитров също изказа задоволство от проведената оперативка в понеделник. Той също каза, че в името на Пловдив е важно да се говори по важните теми за града. Той добави, че е бил обсъждан и въпросът за искане за 5 дка бивши жп линии с отпаднала необходимост, които ще бъдат използвани от общината според нуждите – вероятно за нови транспортни връзки. Обсъдена е била и предстоящата сесия утре.

Скоро ще има и пресконференция за мобилните екипи за ваксинация и за това какво са свършили досега те. Община Пловдив е една от първите, които пусна тези екипи. “Ние сме за Пловдив, важно е какво ще оставим след себе си", каза Димитров.

На понеделнишката оперативка при областния управител присъства и Владимир Кисьов, който каза, че се чувства добре  в тази компания. Доволен е, че се правят модерни политики в града. Доволен е още, че в Общинския съвет на Пловдив има плурализъм и разговори. Политиците там са израснали много и всички заедно работят за просперитета на Пловдив. 

Председателят на Общинския съвет Александър Държиков също каза, че институциите и политиците в Пловдив трябва да са единни и заедно да работят за бъдещето на града.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (54):
31.08.2022 Вижте с колко пари разполага Пловдив
13.10.2021 Прекроиха бюджета на Пловдив
29.09.2021 Без драми съветниците гласуваха финансови отчети на Общината
24.09.2021 Честито! В Пловдив увеличават някои цени!
14.09.2021 Зам.-кметът Родопски се опъна на съветниците
30.08.2021 Зико: Не бягаме след вятъра, а пред него
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).