Общинско предприятие търси работници, вижте какви са изискванията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 13.04.2022
3428
Общинското предприятие "Градини и паркове“ в Пловдив търси да назначи работници на следните свободни позиции:

Резач с моторен трион – 3 бр.: управлява, обслужва и поддържа всички видове моторни триони, с които разполага предприятието, използвани при изпълнението на отсичанията на уличните и лесопаркови дървета, при резитбите на короните на дървета и при кастренето на клони, паднали при резитбите и отсичанията, извършва ги при необходимост с помощта на автовишка. Образование – средно и курс.

Градинар – 2 бр.: изпълнява работа по поддържане на зелените площи, разкопаване на почви, торене, рязане на храсти и издънки, засяване на тревно семе, поливане, плевене, цветни фигури, косене – ръчно и механизирано, събиране на шума, метене на алеи и площадки. Образование – основно. Специални умения – да познава начина за работа с ръчни инструменти, градинска техника.

Водопроводчик – 1 бр.: извършва подготвителни работи за ремонт на вътрешни и външни водопроводни инсталации. Ремонтира и подменя кранове, фасонни части и канализационни тръби, разположени в сгради, помпени помещения, поливни инсталации в тревните площи и др. Изисква се удостоверение за професионално обучение ВиК. Образование – средно.

Монтьор, ремонт на машини и оборудване – 1 бр.: извършва текущия, среден и капитален ремонт, настройка, проверка и регулиране на сложни машини, ел.помпи, тревокосачки и др. Монтира, демонтира, регулира, изпитва, проверява точността на механизми, машини и съоръжения в работилницата или в помпени станции и помещения. Минимални изисквания III квалификационна група, опреснителен курс на 1 година. Образование – средно специално.

Сезонни работници: изпълняват работа по поддържането на чистотата в парковете и междублоковите пространства през интензивния сезон: метене с метла, събиране на хартии и други отпадъци, паднали клони и шума; превозване на събрани отпадъци с ръчна количка до сметището или до удобно място за транспортиране; товарене и разтоварване от камион на събраните отпадъци; участва в измиването на стените и дъната на фонтаните и водните площи; косене на тревни площи – машинно и ръчно; събиране на окосена трева, обслужва помпена станция, полива тревни площи, засаждане, поливане, плевене на растения, цветя и цветни фигури и дървета. Трудов опит не се изисква.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).