Нови придобивки в междублокова градинка в район "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 17.03.2022
1698
Междублоковата градина, намираща се на бул. "Васил Априлов“ 146 в район "Северен“, бе обогатена с още 5 бора. В залесителната акция взеха участие служители на районната администрация и представители на ОП "Градини и паркове“. В края на миналата година в зелената площ  до игрището бе извършено компенсаторно залесяване с пирамидални дъбове.

"След като изградихме чисто нови детска площадка, пейки, LED осветление, тротоарни алеи и комбинирано фитнес съоръжение на открито, днес направихме цялостно залесяване на междублоковата градина.Изградихме и нова беседка, нека се ползва със здраве от гражданите.

На информационната табела допълнихме стихотворението на Иван Вазов "Училище“ с пожелание към децата за весели и безопасни игри на цветната детска площадка.Искаме междублоковата градина  да се превърне в мултифункционално прекрасно кътче за игра, спорт и отдих на живеещите в близост. Акцентирахме върху озеленяването за по-чист въздух и по-красива околна среда“, коментира кметът на район "Северен“ Стоян Алексиев.

По желание на гражданите бяха засадени и 3 ясена до новоизградения паркинг на бул. "България“ 49-51.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).