Нови придобивки на Младежкия хълм за посетителите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:48 / 08.07.2021
2215
Пълната подкрепа на Община Пловдив за всяка гражданска инициатива, която допринася за по-чиста, красива и здравословна градска среда заяви заместник-кметът по екология, здравеопазване и социална политика Анести Тимчев пред десетките пловдивчани, които се събраха на Младежкия хълм, за да отбележат успешното изпълнение на проекта "За по-красив и чист Пловдив“.

Проектът на Лайънс клуб "Евридика“ е осъществен с подкрепата на LCI, Лайънс клуб "Пловдив“, Община Пловдив, районите "Централен“ и "Южен“, ОП "Градини и паркове“ и дарители.

Маси за игра на шах, табла и "Не се сърди човече“ вече са част от пространството до детската площадка . Общо 12 нови пейки са монтирани в парковата зона и по алеята към върха на тепето. Поставени са и кошчета за отпадъци.

"С тази наша инициатива искаме да помогнем, така че многобройните посетители на Младежкия хълм да почиват още по-пълноценно. Предвиждаме да организираме и много забавни игри за децата“, заяви президентът на "Евридика“ Петя Димитрова.

"Пловдив ще става все по-хубав, ако освен усилията на общината многократно се умножат и хората като вас, които лично допринасят за добри каузи“, подчерта Анести Тимчев. Той изрази дълбокото си уважение към всички, които отделят внимание и време, за да направят нещо за другите.

На събитието присъстваха също заместник-кметът на район "Южен“ Атанаска Тунтова и заместник-директорът на ОП "Градини и паркове“ инж. Георги Николаев.

Освен на шах, табла и "Не се сърди, човече“ деца и възрастни скачаха на въже, играха на ластик и федербал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).