Нови алеи изграждат в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:23 / 20.11.2013
2421
Кметът на район "Западен" Димитър Колев на място се запозна днес с подновяването на алеите в зелените площи в парк "Ружа" и изграждането на пътеки в междублоковите пространства. Строителните дейности са по молби и предложение на гражданите от квартала, поставени пред районната администрация. 

За кратко време беше изградена пътека с пътни ивици, която свързва входовете на блок на ул. "Белмекен", подновена изцяло главната алея в градина "Ружа", която бе пропаднала - през дъждовните месеци там се събираше много вода и алеята приличаше на езеро. Това затрудняваше преминаването на гражданите, майките с колички, които всекидневно посещават един от най - големите паркове в района. Алеите са изградени с помощта на ОП "Градини и паркове". 

Пътеките са с обща площ 200 кв. м. Работи се по подновяването на останалите алеи в парка, а също така и по обособяването на нови такива, които хората сами във времето са създали за тяхно удобство.

Кметът на "Западен" Димитър Колев очаква идеи и предложения от гражданите на района. С помощта на ОП "Градини и Паркове" продължава изграждането на нови пътеки в междублоковите пространства, подчерта Колев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).