Нова спортна площадка откри днес кметът на "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:44 / 29.08.2013
4048
Нова спортна площадка откри днес кметът на район "Южен" Валентин Василев. Новото съоръжение е изградено на мястото на стара детска площадка със спонсорството на частна фирма. Площадката разполага с футболно игрище и 2 броя маси за игра на тенис на маса. С пожелание за здраве и успехи Василев благодари за неоценимото съдействие и връчи благодарствено писмо на представител на фирмата лично от негово име и от името на жителите на района, с което той изразява своята признателност за безвъзмездната работа в интерес на общественото благо.

"Тази площадка ще даде възможност на младежите в района да спортуват и да се изградят като хармонични личности" - заяви Василев.

На събитието присъстваха народният представител Стефан Дедев, кметът на район "Тракия" К. Димитров, кметът на район "Западен" Димитър Колев, зам.-кметът на район "Центален", зам.-кмета на район "Източен", както и общинските съветници Атанас Узунов, Даниела Дженева, Ани Лавчиева, Директорът на ОП "Градини и паркове" Стоян Алексиев и други.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България
От Пловдив: Болезнен разказ на една почернена майка на моторист
Шофьор паркира в парк в Пловдив. Сигналът изпокара хората в мрежа...
ЧСИ пусна за продан цяла сграда с апартаменти в Пловдив, собствен...
Tройно скача цената на таксиметровите услуги в Пловдив, увеличава...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).