Нов 5-звезден хотел за богаташи отваря врати в Пловдив, показаха го отвътре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:44 / 23.03.2022
61971
Тази пролет The Emporium Plovdiv – MGallery ще посрещне първите си гости като емблематичен хотел от изисканата колекция на бранда ACCOR в България, въпреки световната криза и тежките времена за туристическата индустрия. 

Известното българско гостоприемство, съчетано с дългогодишния опит на веригата, примамват всеки гост да "пропътува назад" във времето на траките, през Римската империя, стигайки до модерния свят днес. 

Удивителният петзвезден хотел разполага с 61 стаи с отличителен бутиков дизайн, включително 12 забележителни апартамента, предлагащи разнообразие от съоръжения и удобства за едно наистина луксозно изживяване.

Разположен в бившия РУМ "Евмолпия" хотел The Emporium Plovdiv-MGallery е на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на древния град: Римския форум, Римския стадион и включените в Индикативния списък на на ЮНЕСКО - Епископската базилика на Филипопол и Стария град. Най-добрите възможности за пазаруване и забавление в сърцето на Пловдив са само на крачка разстояние.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).