Николай Урумов, Георги Кадурин и Анна Петрова на "Сцената" довечера

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:29 / 14.09.2014
1037
Николай Урумов ще играе моноспектакъла "Дневникът на един луд" от Гогол в Дома на културата "Борис Христов" в 19 ч. днес. Преди дни представлението гостува на фестивала в Струмица и спечели адмирациите на театрали и публика. "Дневникът на един луд" е хроника на мечтанието и страданието в самотата. 

Това е един опит да се вгледам със състрадание в човека, разкъсван от копнежи и възторгващо мечтание, в оголената му самота. Интерпретацията на тази повест изследва човешкото същество, захвърлено само в света и припознало и привидяло в психеделичните лабиринти на ума истинския си живот, казва за спектакъла режисьорът Лилия Абаджиева.

На Камерна сцена в Драматичния театър от 19.30 часа пък гостува Габровският театър със спектакъла "Догодина по същото време" - една от най-често поставяните пиеси в света.

Историята разказва за мъж и жена, любовници, които се срещат в продължение на 26 години. Срещите им са само веднъж годишно. В останалото време двамата са верни на семействата си. 

Историята проследява радостите и проблемите пред тази странна любовна двойка. Ролите изпълняват Георги Кадурин и Анна Петрова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).