Национален конкурс за аранжиране на цветя ще се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:40 / 18.03.2014
1730
Тазгодишното, пето по ред, издание на Националния конкурс за аранжиране на цветя за първи път напуска столицата и ще се проведе в град Пловдив, в рамките на специализираната изложба "Цветна пролет". 

Стартът на надпреварата ще бъде даден от Посланика на Нидерландия Том ван Оорсхот в 13.30 ч. на 20 март в Палата 3 на Международния панаир - Пловдив. Покана за участие в откриването е отправена и към Кмета на град Пловдив Иван Тотев.

Темата тази година ще бъде "Tulip Mania". Както всеки път досега, усилията на състезателите ще бъдат оценени от професионално жури. Голямата награда за победителя ще бъде билет и пътуване до световно известния аукцион за цветя в Алсмийр, Нидерландия.

Събитието е организирано от посолството на Нидерландия със съдействието на Асоциацията на българските флористи.

В рамките на деня посланик Том ван Оорсхот ще участва още в редица събития. Той ще се срещне с холандски компании развиващи бизнес в региона, с кмета на града Иван Тотев и областния управител Венцислав Каймаканов

Посланикът също така ще изнесе и лекция в Аграрния университет - Пловдив, посветена на иновациите в земеделския сектор в Нидерландия.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Излязоха резултатите от второто класиране за прием в първи клас
Официално: Има обвинен за убийството на Димитър Малинов
Кошмарът за собственика на хубавата кола в Кючука се оказа пълен
Кошмарно започна новата седмица за собственик на хубава кола в Пл...
Недолюбвани от хиляди шофьори бариери пак ще им късат нервите
Затварят още една улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).