НАП Пловдив продаде на търг имоти на Ерджан Рашид-Роко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:47 / 24.09.2014
1852
Близо 100 килограма накити от благородни метали, имоти и автомобили на обща стойност 630 хиляди лева продаде НАП Пловдив само през месец септември. Става дума за активи, конфискувани или отнети в полза на държавата, и предложени в 11 различни търга от отдел "Държавни вземания" към териториалната дирекция на Агенцията за приходи. 

Между продадените артикули са 91 килограма сребро под формата на бижута и кюлчета, 4 килограма платина във вид на намотки и 4,5 килограма златни изделия, всичките предоставени на НАП Пловдив за организиране на продан от Агенция Митници, съд и прокуратура. 

Продадени са и няколко бивши вече имота на кърджалийския бизнесмен Ерджан Рашид - Роко, сред които ремонтна работилница и тракторна база в село Сушево, община Момчилград, нафтово стопанство, оранжерии и паракотелна инсталация в град Джебел. 

От днес нови собственици имат също 15 леки и тежкотоварни автомобили, конфискувани заради това, че са били средство за извършване на контрабанда и трафик на хора. Заради изгодните цени на превозните средства, интерес към тях проявиха 100 купувача от цялата страна.

Още 11 килограма изделия от благородни метали ще бъдат оценени през октомври и след това предложени за продан от отдел "Държавни вземания" в НАП Пловдив. 

За повече информация, проявяващите интерес към всички търгове на НАП, могат да следят електронната страница на Агенцията www.nap.bg и по-точно публикуваните съобщения в рубриката "Продажби".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).