Мъж поиска ръката на любимата си пред хиляди на Античния, после Графа стори своето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:18 / 01.06.2018
17884
В последната вечер на май фенове препълниха Античния театър, за да видят първи новото музикално шоу на Влади Ампов – Графа. Над 3000 почитатели пяха, танцуваха и съпреживяваха двата часа, изпълнени с красива музика, безкомпромисни визуални решения, емоция и любов. Преди шоуто пък млад мъж мъж падна на колене и поиска ръката на своята любима, преди да чуе от нея заветното "Да", 

"Добър вечер, Пловдив. Невероятно е, че Античния театър отново е пълен и за мен е огромна чест." каза Графа и заедно с музикантите започнаха да споделят с публиката музикалната магия, която носят в себе си. Античният театър беше озарен от най-новото поколение сценично осветление, концептуални 3D Mapping решения и лазерно шоу.

Любими хитове и нови парчета на един от най-успешните изпълнители в страната озвучаваха Стария град в Пловдив. Звукът беше брилянтен, а Графа и музикантите раздаваха  всяка част от себе си на публиката, която им се отплащаше с цялата си любов и възхищение.

Един от най-въздействащите моменти в напълно разпродадения концерт беше акустичната част, в която Графа и рояла му накараха всички да притаят дъх и да се наслаждават на магията на изпълненията му. Неочаквани и вълнуващи за публиката бяха срещите със специалните гости в спектакъла. Първи се появи Искрата, с който Графа изпя в дует актуалния сингъл “Неочакван обрат". Стефан Вълдобрев изненадващо, но точно на място, се включи в акустичното изпълнение на песента "Изкуствен елемент". Всеобщ танц разтърси Античния театър, когато Графа и македонския рапър Слаткаристика изпяха “Квартални джентълмени".

Близо два часа излетяха като миг, а възторжените призиви на публиката два пъти върнаха Графа на бис. Всеобщо беше мнението, че подобно преживяване не може са е опише с думи, но за радост на феновете то беше филмирано от 23 камери и 2 дрона. Споменът за  концерта на Графа в Античният театър дълго няма да избледнее, а феновете ще имат шанса да гледат  Графа на 4 юни в Летния театър – Бургас, 5 юни – Летен театър – Варна, в София датите са две – 27 и 28 ноември в Зала 1 на НДК. Билети за спектаклите все още са налични в мрежата на eventim.bg и билетните центрове в градовете.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).