Мъртъв щъркел е открит на пътното платно на АМ "Тракия" до Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:08 / 12.08.2014
1468
Мъртъв щъркел е открит на пътното платно на АМ "Тракия" между 116 и 117 км, съобщи дежурният в ОПУ. Сигналът е получен преди 8.00 часа, изпратен е екип, който да го вдигне.

Все още не е отворен пътят Пловдив-Ситово-Лилково при село Храбрино. По пътя Троян-Кърнаре, км 109 дясно, поради свличане на скална маса до ръба на пътното платно е въведено временно ограничение на скоростта до 30 км/ч и движение с повишено внимание. 

На пътя Пловдив-Белащица-Студенец има изнасяне на банкета с опасност за подкопаване на пътната конструкция вследствие от поройните дъждове. Участъкът е обозначен с пътни знаци, като движението се насочва в едната лента на пътното платно с ограничение на скоростта. 

В Пловдив продължава реконструкцията на пътната настилка по част от южното платно на бул. "Христо Ботев". Заради изграждане на кръгово кръстовище на булевард "Цар Борис Трети Обединител" с булевард "Марица - юг" е затворено западното платно на бул. "Цар Борис Трети Обединител" в отсечката от Баня Старинна до кръстовището при Водната палата. 

До 1 септември е затворена за движение ул. "Огражден" в участъка от бул."Дунав" до ул."Стефан и Обрейко Обрейкови". Затворено за ремонт до 30 октомври е северното платно на бул. ''Пещерско шосе'' в участъка от ул."Царевец" до ул."Явор". Трафикът не е натоварен.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).