Молебен за загиналите по пътищата в Пловдивска област отслужиха в "Света Марина"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 21.09.2021
1848
С молебен и заупокойна молитва в храма "Света Марина“ бе почетена паметта на загиналите по пътищата в Пловдивска област. Службата е част от Европейската седмица на мобилността, които преминават под надслов "На пътя животът е с предимство“, която се провежда за шести пореден път.

На молебена присъстваха заместник-кметовете на Община Пловдив Тодор Чонов и Йордан Ставрев, заместник-директорът на ОД на МВР Пловдив комисар Васил Костадинов, комисар Венелин Младенов – началник сектор "Пътна полиция“ при ОДМВР – Пловдив, комисар Костадин Костов – началник отдел "Охранителна полиция“ при ОДМВР – Пловдив и инспектор Ботьо Гиргинов от сектор "Пътна полиция“.

"Важно е да помним, че човешкият живот е безценен и нищо не може да го върне - не само през тази седмица, а винаги, когато седнем зад волана. За пореден път призоваваме водачите да бъдат внимателни, още повече че учениците тръгнаха на училище, а наближава и зимният сезон. Свеждаме глави пред паметта на жертвите по пътищата и отправяме молитва да са по-малко в бъдеще“, коментира след молебена Тодор Чонов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).