Младежи представят иновативни идеи в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:14 / 04.05.2015
1173
На 8 май от 9:00 ч. в Дома на културата "Борис Христов" млади предприемачи ще представят продуктите и услугите си по време на програмата "Учебна компания" на образователната организация "Джуниър Ачийвмънт България". Регионалните панаири се осъществяват с подкрепата на Фондация "Америка за България".

Учениците ще демонстрират пред жури и публика върху каква бизнес идея са работили през годината. Целта на панаирите е да даде възможност на учебните компании да покажат своите умения по продажби и маркетинг в конкурентна среда, като същевременно съумеят добре да защитят идеята си пред жури.

Идеите са в различни области, сред които дигитални технологии, интернет, мобилни приложения, национален и локален туризъм, образование, хранително-вкусова промишленост, текстил и дизайн и др. 

Финалистите от регионалните панаири ще бъдат поканени да участват на националното състезание "Най - добра учебна компания", което ще се проведе в рамките на Младежкия бизнес форум "Изгряващи звезди", в София на 5 юни 2015 г.

"Радостна съм, че за поредна година младежите ни създават разнообразни и иновативни идеи, които имат бъдеще", споделя Милена Стойчева, Изпълнителен директор на "Джуниър Ачийвмънт България". 

"Събития като регионалните панаири и форум "Изгряващи звезди" развиват предприемаческото мислене на младите хора, повишават разбирането им как работи бизнеса и най-вече как сам предприемачът може да постигне мечтите се", допълвни тя. 

Програмата "Учебна компания" на образователната организация "Джуниър Ачийвмънт България" е призната от Европейската комисия като "Най-добра практика в обучението по предприемачество".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).