Младеж помля моста на Герджика при катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:52 / 13.04.2015
5141
Двама шофьори предизвикаха катастрофи заради движение с несъобразена скорост вчера в Пловдив. Първото произшествие настъпило около 17.40 часа на моста над река Марица на бул. «Руски». Лек автомобил «Пежо» излязъл вляво извън пътя, блъснал се последователно в заградителна мантинела и електрически стълб, след което се врязал в парапета на съоръжението. На водача С.С. /25 г./ от града е взета кръвна проба за алкохол. След преглед той е освободен за домашно лечение.

Три часа по-късно на бул. «Менделеев», при преминаване от средна в лява лента, пловдивчанинът Е.А. /30 г./ загубил контрол над лекия си автомобил «Фолксваген» и се блъснал в дърво на разделителната ивица. В резултат на това колата се преобърнала и ударила изчакващите на червен светофар лек автомобил «Сеат» и джип «Гранд Чероки». Медицинска помощ е оказана на място на Е.А., чиято алкохолна проба е отрицателна. И двата пътни инцидента са отработени по административен ред от служители на сектор «Пътна полиция».


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).