Малчугани от ОУ "Елин Пелин" майсториха предмети от екоматериали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:20 / 13.11.2013
1506
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Елин Пелин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Десетки родители, чиито деца са в подготвителни групи на детските градини в район "Западен", се включиха в творителницата, която беше организирана от основно училище "Елин Пелин". Малчуганите, подпомагани от татковците и майките, напътствани от каките и батковците от училището, буквално се превърнаха във вълшебници. С малките си ръчички те измайсториха редица предмети от подръчни средства, екоматериали и части от училищни пособия.

Най-атрактивни се оказаха веселите човечета и пеперуди, за чиято основа бяха използвани домашни щипки. След работилницата за бъдещите първокласници, родителите им заявиха, че арт-фестът "Въображението ражда таланти" е разнообразил ежедневието им, но най-вече е позволил децата от подготвителните групи предварително да се запознаят с училищната атмосфера и да свикнат с нея, а не да се чака догодина на 15 септември, когато ще прекрачат прага на образователната институция. 

Не на последно място е било важно родителите да се запознаят на място с преподавателите и извънкласните занимания в ОУ "Елин Пелин". 

Творителницата е третата за тази година инициатива на училището, насочена към децата, но чрез участието на родителите. Първите две бяха "Ден на отворените врати" и учредяването на приза "Екосемейство". Следващите инициативи на младите таланти от училището ще бъдат в навечерието на Коледа и зимната плеада от празници.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).