МВР: Шофьорът на джипа е виновен за ПТП-то на "Васил Априлов" и "Пещерско"

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
12:38 / 16.09.2021
4490
Водачът на джип "Волво“ е виновен за катастрофата, станала вчера около обяд на кръстовището между булевард "Васил Априлов" и "Пещерско шосе", като е преминал на червен светофар. Информацията съобщиха официално за Plovdiv24.bg от пресцентъра на полицията. При катастрофата лека кола БМВ се е забила странично в джипа.

Няма пострадали, само леки щети по автомобилите. На двамата водачи са издадени протоколи от сектор "Пътна полиция“. На шофьора на джипа е съставен акт.

Според един от участниците в ПТП-то на място се е появила жена, твърдяща, че работи в медия и използвала това, за да заплашва шофьора на леката кола. Plovdiv24.bg категорично заявява, че няма служител, който да има каквато и да е връзка с който и да е участник в това ПТП и всякакви изказвания в тази насока са клевета и злоупотреба с името на най-четената пловдивска медия и плод на изключителна журналистическа неграмотност и аматьорщина в друга "медия".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).