Липса на улично осветление около ясли "Детски смях" води до кражби

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
08:55 / 15.03.2015
1247
Читателка на Plovdiv24.bg сигнализира за липса на осветление около ясли "Детски смях". Тази липса на осветление води със себе си и други проблеми. Ето какви:

"Уважаеми г-н Кмете! Каня Ви, най-официално, да дойдете с мен довечера, 09. 03. 2015г. в 17,50 ч. пред детски ясли №17 "Детски смях", когато ще отида да си взема детето от там. Искам да разберете какво изпитват всяка вечер всички майки, на които децата посещават тези детски ясли.

Тъмно е като в дупка, няма нито една крушка (както разбирам от съседите на яслите и от органите на реда, с които контактувах в петък (06. 03. 2015 г.) вечер по повод на това, че ми отвориха автомобила и ми откраднаха личната чанта, съдържаща документи, ценни вещи, пари и да кажем целият ми живот, докато си взема детето) наоколо бродят крадци, които нападат спрелите там коли, обират ги, възползвайки се от факта, че всяка майка е ангажирана с прибирането на детето си и вниманието й е насочено към това. Почти всяка вечер някой родител е пострадал по същия начин. Предполагам, че същото се отнася и за детската градина и училището в близост.

Аз лично, вече се страхувам да ходя там, но имам ли избор?

Моля Ви елате, вземете със себе си фенерче. А ако нямате тази възможност, моля изпратете някой, който би могъл да вземе решение, да се освети мястото, да се охрани, ако е необходимо с камери или с патрул на полицията. Или ако някой може, да прибере крадците и бандитите далече от мястото, на което растат децата ни, защото аз предполагам, че за полицията това няма да е проблем. Но за една майка - това е огромен проблем.

Страх за детето и за себе си, финансови проблеми от ограбени пари, липсващи документи и лични вещи, струващи също пари. Особено за самотна майка
като мен."


Репортер на сайта отнесе проблема до администрацията на район "Централен". Оттам поеха ангажимента да направят проверка и ще отреагират. Ако улични стълбове липсват, ще изградят, или ако има липсващи крушки, ще бъдат подменени.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прочутата фамилия Райчеви се сдоби с още един член, появи се малк...
Експерти от Италия и България обмениха опит и идеи на международе...
Николай Маринов: Пловдив е като малко копие на цялата ни държава
Откриха нарушения в заповедта за уволнение на бившия шеф на полиц...
В Пловдив откриха най-силното издание на "Хемус", има какво да се...
Изтребители "МиГ-29" прелетяха с оглушителен шум ниско над Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).