"Криминале 2D" от Иво Сиромахов довечера в лятно кино "Орфей"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:33 / 07.06.2012
1567
Песни на Майкъл Джексън, сцени от "Спешно отделение", разговори с Тутанкамон и модно ревю се разиграват съвсем нелогично и същевременно в реда на нещата в изненадата на театралния сезон- "Криминале 2Д". Интернет форумите са пълни с хвалебствия за таланта на актьорите от Младежки театър-София и за свежарския текст на Иво Сиромахов, сценарист на Слави. 

Мястото на събитието е един пропаднал джаз клуб, преквалифицирал се в агенция за запознанства. Там българското криминале събира заедно нескопосан сензационен журналист, един неосъществен мъж, предприемчива сервитьорка, неразбран философ и една съмнителна певица. 

Сред младите актьори са пловдивчанинът Владо Зомбори, изгрял във филма "Миграцията на паламуда", Иво Аръков от "Кецове" и номинираната с Аскеер 2012 и Икар 2012 Веселина Конакчийска от пловдивската Драма. "Криминале 2Д" се играе довечера в лятно кино "Орфей" от 21 часа. Билети на касата пред Общината и на касата на киното.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).