Контактна на цяла къща болни от ковид дойде в съда в Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
10:58 / 14.09.2021
7890
Контактна на цяла къща болни от короновирус дойде в съда в Пловдив да свидетелства по дело за убийство, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Семейството живее в "Шекер махала". Жената - Василка Ангелова каза, че вкъщи всички са болни от ковид – мъжът й, синът й и внук й. Мъжът бил прекарал и инсулт. Всички били на домашно лечение, но били в друга стая. Интересно кой ги обслужва, ако не най-близката им жена, т.е.тя самата?

Съдия Маркова попита Василка дали си е правила изследване за Covid. Тя каза – не, но и нямало нищо, била здрава. Съдията попита още дали имат наложена карантина, някой от здравните власти дали ги е посещавал. Василка отново отговори – не, никой. Действително първият болен – мъжът й Пламен е диагностициран с ковид на 27 август, но не се знае откога са болни останалите и дали верижно не се предава все още болестта.

Въпреки това съдията остави контактната в залата в продължение на близо половин час. След като прокурорът по делото поиска тя да бъде изведена, това бе направено. Василка обаче остана в сградата на съда, пред залата, в очакване да свидетелства по делото. Тя е майка на убитата Сийка и настоява за доживотен затвор.

Днес е разпоредителното заседание по делото срещу Миленко Рангелов, който преби до смърт жена си Сийка в дома им в Шекера.

Миленко бе докаран под охрана в съдебната зала. Съдът допусна в залата и три от по-големите деца на убитата, които живеели в друг квартал при настойник

Сестрата на Сийка – Албена също не дойде в залата, тъй като била в Германия, но и не била добре психически, каза майка и.

Според прокуратурата, освен че е убил по особено жесток начин жена си, Миленко има и други три присъди. Миналата година той и Сийка са нанесли побой над полицаи, дошли в дома им да търсят изчезнало 16-годишно момиче, което избягало със сина им.

Виж коментарите (0)

Още по темата (13):
03.02.2023 Окончателно! 20 години затвор за Миленко, който уби по особено мъчителен начин жена си
01.03.2022 20 години затвор след убийство в Пловдив
01.03.2022 Миленко, който уби жестоко жена си: Пих уиски, бира и водка! Не помня да съм я удрял!
06.01.2022 Отложиха важно дело заради болна адвокатка
14.12.2021 След като проснал жена си от бой, Миленко заспал блажено под алкохолно опиянение
05.11.2021 Разкриха детайли около убийството на 39-годишната жена в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).