Концерт на "Юлангело" в зала "Съединение" днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 20.06.2012
1327
Днес в зала "Съединение" пловдивската публика ще има възможността да се наслади на музика от Грузия, Армения, Корсика и България в изпълнение на блестящия мъжки акапелен ансамбъл "Юлангело" - носител на наградата "Ансамбъл на 2011 г.

В концертите на 21 и 23 юни трима от изпълнителите - Мирослав Христов (цигулка), Владимир Валяревич (пиано ) и Светлана Цонева (цигулка) идват от САЩ, всеки със своята респектираща самостоятелна кариера, за да се съберат в града под тепетата на фестивала "Дни на музиката в Балабановата къща". Към тях ще си присъедини и изтъкнатия български пианист Ростислав Йовчев.

Основан от известната българска флейтистка Мила Павлова, фестивалът "Дни на музиката в Балабановата къща" се осъществява с подкрепата на фондация "Америка за България", фондация "МузикАртисимо", Министерство на културата и Община Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).