Кметът на "Южен" отчита увеличение на приходите в района

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:46 / 01.04.2015
1674
След приключване на първото тримесечие на 2015 г. кметЪТ на "Южен" Валентин Василев заяви пред медиите, че реализираните приходи в сравнение със същия период на 2014 г. са се увеличили средно с 5,49%. 

Той подчерта също така, че всички предприети мерки през последните няколко години вече дават своя положителен резултат с ръст на реализираните приходи както през 2014 г. спрямо 2013 г., така и тенденцията се запазва и през тази година.

За първото тримесечие на тази година приходите от наем на имущество са увеличени с 9.93%, за гаражи - с 4,76%, а за терените за търговия с цели 11,56%.

"Облепянето на гаражите с жълти стикери е изцяло разработка на район "Южен" и мога смело да твърдя, че вследствие на това се увеличиха не само приходите, но и се подреди цялата система по отношение на схеми, разрешителни и всичко останало", заяви Валентин Василев.

"За да бъдем коректни към всички изрядни платци, през 2015 година ще продължим активно да прилагаме съответните законосъобразни мерки към некоректните и забавили плащанията си жители на района", допълни той.

Кметът на "Южен" Валентин Василев изказа и своята благодарност към всички активни граждани, които подават сигнали за нередности и проблеми в района.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
In Memoriam: Иванка Ройдова-Американката вече не е между живите
Майка от Пловдив: Кристиан едва не уби мен и детето ми
Александър Симов и Иван Петков стартираха кампанията на социалист...
Пловдивски общинари викат за Ботев довечера
Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дъ...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище на 20 май


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).