Кметът на "Южен" гост на представяне на иновативни технологии в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:22 / 14.03.2014
1704
Кметът на район "Южен" Валентин Василев беше гост на технически семинар с демонстрация на технологии за подземна инфраструктура. Семинарът с демонстрации се провежда в четирите най-големи български града. 

Събитието е част от реализирането на стратегията на Индустриален клъстер "Подземна инфраструктура" за повишаване информираността на специалистите от сектор инфраструктурно строителство, относно съвременните технологии за подобряване на подземната инфраструктура, в съответствие с европейските и световни стандарти за качество и опазване на околната среда.

Събитията се реализират по проект "Насърчаване на развитието на съвременни технологии за изграждане и рехабилитация на подземна инфраструктура", с финансовата подкрепа на Оперативна програма"Развитие на конкурентноспособността на българската икономика" 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).