Кметът на "Тракия": Успяхме да свършим всички поети ангажименти!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 22.12.2012
2145
В края на 2012-та и в навечерието на новата 2013-та година Plovdiv24.bg по традиция среща своите читатели с районните кметове на Пловдив в поредица от интервюта.

Новият кмет на "Тракия" Костадин Димитров е доказал вече, че е много амбициозен. През 2012г. година той работи много активно за обновяването на парк "Лаута", подобряване качеството на озеленяването и напояването в района и изграждането на велоалеи. Това, заедно със строителството на новата детска ясла в района и облагородяването на "Парка на репресираните" са най-голямата гордост на Димитров за първата година от мандата му. 

Един от най-големите му приоритети за новата 2013г. е преасфалтирането на централната алея на парк "Лаута". Кметът на "Тракия" смята, че ще успее да убеди Иван Тотев да отпусне средства на кметството за това.

За да разберете кои са проблемите, с които се е сблъскал през 2012г. Димитров, за неговите бъдещи и настоящи планове, за това дали е доволен от работата на служителите в районното кметство, какво са обсъждали в първия си официален разговор с кмета Иван Тотев и кои са най-честите въпроси, които поставят гражданите на "Тракия", изгледайте интервюто, което репортерът ни Искра Койчева взе специално за читателите на Plovdiv24.bg. 



Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).