Кметът на Пловдив получи подарък от Джо Байдън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:03 / 17.09.2021
3875
Събитие на Младежката асоциация по политически науки /МАПН/ се проведе днес в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза по този повод кметът на Пловдив Здравко Димитров

"Благодаря за личния подарък, който получих от президента на САЩ Джо Байдън. Монетата ми беше връчена от американския политически консултант и ръководител на предизборната кампания на Барак Обама - Дан Шомон.

Това стана по време на събитие на Младежката асоциация по политически науки /МАПН/ по случай релокацията на седалището на организацията от Варна в Пловдив.

На председателя на МАПН подарих книга, с която да започнат създаването на бъдещата студентска библиотека. Пожелах на младите учени да сбъдват мечтите си, а те ме удостоиха с почетен плакет.

Младежката асоциация по политически науки е сдружение с нестопанска цел, което обединява млади хора и студенти, сремящи се към популяризиране на политическите науки чрез създаването на мрежа от млади учени, които помагат за повишаване на гражданската ангажираност на обществото".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).