Клошар трупа боклуци на бул. "Васил Априлов", извозват ги с камиони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:02 / 18.03.2014
3397
В полусрутена постройка на бул. "Васил Априлов", в близост до Второ районно управление, се е заселил клошар, който непрестанно трупа боклуци наоколо, превръщайки района в сметище. 

"Поне веднъж месечно разчистваме. Ходим с полиция, тъй като гражданинът не ни допуска до завладяната територия. Тази сутрин извозихме само един камион боклук, друг път е бил повече", разказа организаторът по производство в район "Център-Запад" Николина Делчевска.

Колежката й от "Център-Изток" Красимира Попова по същото време разчистваше изхвърлени на пътя непотребни вещи и строителни отпадъци пред гаражи на ул. "Марин Дринов".

Във връзка с наближаващата пролет и предстоящия Великден, когато се увеличават ремонтните и строителни дейности, а много домакинства предприемат голямо пролетно почистване на домовете си, от ОП "Чистота" напомнят, че фирмата предлага на атрактивни цени услуги за физически и юридически лица, които включват поставяне и извозване на 4 кубика контейнер за строителни отпадъци и други.

Всички видове услуги, предлагани от ОП "Чистота", както и ценовата листа, утвърдена с решение на Общинския съвет, са публикувани на сайта на ОП "Чистота" - http://www.chistota-plovdiv.com/targovska_deinost, а повече информация пловдивчани могат да получат на тел. 032/675 811 115.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).