Известни българи идват в Пловдив за уникално събитие!

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
14:01 / 30.08.2021
3860
“Голяма гордост, предизвикателство и вълнение ще е това, което ще се случи през тeзи вечери. Надяваме се времето да е с нас", заявиха организаторите на фестивала “Усмивки под тепето", който ще продължи до 2 септември на Летен театър Бунарджика, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Фестивалът се провежда за първа година, но организаторите се надяват той да има дълъг път и да се провежда всяка година. За участие във фестивала пристигат едни от най-големите имена на театралната сцена като Виктор Калев, Стефания Колева, Димо Алексиев, Мария Сапунджиева и други. Специално участие ще вземат и Златните момичета - Олимпийските шампионки по художествена гимнастика.

На 2 септември, четвъртък, от 20 часа, ще се състои представление на пазарджишкия театър с участието на Йоана Буковска. Това е интересна любовна история, в която единият от двамата иска да приключи връзката със своята любима, но не знае как. Основният въпрос е колко е силен силният пол. Той моли неговият приятел да му помогне. 

На 3 септември четиримата италиански тенори са гости в проекта им “Вива Италия".

Фестивалът се провежда от 31 до 3 септември, от 20 часа. Н 1септември ще има детско представление, от 10.30, с вход свободен. Това е представлението “Чук и пук", на пловдивския куклен театър.

Акцент във фестивала са и активностите за публиката по време на представленията, които ще бъдат организирани от БГ “Бъди активен". Те представят послание как да опазваме околната среда чиста.

По време на фестивала са съчетани трите елемента – музика, театър и спорт.

Зелената тема за рециклиране и опазване на околната среда стои пред целия ЕС, затова с тази тема се подкрепят и събитията в този фестивал, казаха още организаторите. Това е един фестивал под открито пространство, с участието на публики и цялото семейство. Маските ще бъдат препоръчителни.

Plovdiv24.bg излъчи на живо брифинга. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Plovdiv24.bg новини.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).