Известен ресторант в Пловдив е в черния списък на НАП

Автор: Ивет Калчишкова
Коментари (0)
08:57 / 04.04.2024
29890
Известен пловдивски ресторант вече близо месец е в черния списък на НАП Пловдив за обекти, подлежащи на запечатване, видя Plovdiv24.bg от сайта на институцията.

За първи път "XIX век" попада в листата на 7 март 2024 година и до-ден днешен все още е там.

Дружеството, което стопанисва заведението, е "АИД 8485" EООД. Фирмата е регистрирана през април 2023 година и е със седалище село Марково. Началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Сред подлежащите на запечатване е също спортен клуб "Самодива", както и зала за танци със същото име, детски център, магазин за играчки и други.

Своеобразен рекордьор е и магазин за бижута "REDS", намиращ се в един от големите молове в града. Той дори е на път да задмине ресторант "XIX век" по участие в списъка за запечатване.

От конкретния публичен списък гражданите могат да разберат къде НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС и кой обект има предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка "Запечатване на обект“. Тя може да бъде наложена за срок до 30 дни, независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).