"Игра за двама" със София Бобчева и Александър Кадиев с премиера в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 02.03.2022
1450
"Игра за двама“ със София Бобчева и Александър Кадиев ще направи своята премиера в Пловдив на 13 март в Комплекс С.И.Л.А. Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни – продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.

"Игра за двама“ е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.

Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

"Игра за двама“ вече направи своята успешна премиера в София пред пълната зала в Открита сцена "Сълза и смях“. През март и април предстоят и премиерни дати на представлението във Варна, Бургас и Лондон.

Сценограф на постановката е Ивелина Минева, а автор на музикалното оформление е Стефан Здравески.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).