Хванаха над 1 килограм кокаин в пощенска станция на ул. "Иван Вазов"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:46 / 20.12.2012
2936
Служители на ГДБОП задържаха получател на пратка кокаин, заловен е и поръчителят, а общото количество на наркотика е 1.038 кг. Спецоперацията е проведена вчера от служители на отдел "Наркотици" в ГДБОП, заедно с колегите им от отдел "Наркотици", отдел "БОП" - Пловдив и със съдействието на териториалното митническо управление "Аерогара София". Акцията е реализирана под ръководството на Софийската градска прокуратура при координация с Окръжната прокуратура - Пловдив.

Около 16.00 часа в разменна пощенска станция на ул. "Иван Вазов" към Митница Пловдив, непосредствено след получаване на колет, антимафиотите задържали 22-годишния И.Х. от Първомай - криминално проявен за престъпления по чл. 194, ал. 1 от НК. Пратката с 1.038 кг кокаин била на негово име. Минути по-късно е задържан и поръчителят - Н.Ч. /28г./ от Пловдив, който придружавал И.Х. По първоначални данни наркотикът е изпратен от Латинска Америка.

Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 242, ал.2, във връзка с чл.354а от НК, под наблюдението на Софийската градска прокуратура. Действията по разследването продължават.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).