Хотелът на Ванко 1 чака Акт 16, местят част от Партийния дом

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
08:46 / 31.08.2016
6129
Хотелът на Ванко 1 е на път най-накрая да се сдобие с Акт 16, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По очаквания на Общината това трябва да се случи до 13 септември, съобщи кметът Иван Тотев.

Сградата, в която вече се помещава Центърът за наблюдение на трафика на Пловдив, трябва да стане и нов дом за администрацията на район "Източен".

"В момента се извършват последни дейности като изграждане на пожарозащитни врати например", поясни Тотев. В най-скоро време ще заработи и асансьорът на сградата.

Предстои и пълното й обзавеждане - от столовете за посетителите до бюрата на служителите. Старата сграда на кметството от близо 1000 квадрата също ще намери ново предназначение.

"В следващите две години планираме да започнем ремонта на Партийния дом, поетапно ще местим хора от етажите и това е едно от пространствата, където ще изнесем някои от общинските служби", поясни кметът Тотев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).