Херман Мело ще води зумба карнавал в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:00 / 04.09.2014
1880
За трета поредна година Пловдив ще бъде домакин на най-мащабното и атрактивно танцово парти на открито. Днес световноизвестният Херман Мело, популярен като кралят на зумбата, пристига под тепетата и ще стане част от зумба карнавала, който ще протече на улица "Иван Вазов" и площад "Централен" от 20:00 часа до полунощ.
Планирано е събитието да се развие в няколко части.

Танцовият зумба спектакъл ще започне малко преди 20:00 часа пред Народна библиотека "Иван Вазов", където е и сборният пункт за всички. Групата за карнавала ще се събере около приспособения за шоуто автомобил с платформа, на която ще има танцьори, начело с Херман Мело. До 20:30 часа всички присъстващи ще имат възможност да танцуват около платформата и да се забавляват. 

Точно в 20:30 часа зумба шествието ще тръгне от ул. "Иван Вазов" към пл. "Централен" под звуците на различни стилове латино музика, включително и известната самба, която е основен танц на карнавала в Бразилия. Танци и забавление в движение!

Карнавалът ще продължи на пл. "Централен", до Военния клуб, където всички ще имат възможността да се включат в уникалния зумба парти клас на открито. На площада ще има специално изградена сцена, на която световноизвестният Херман Мело и най-добрите зумба треньори в Пловдив ще покажат на всички най-новите и модерни движения и танци в този спорт. 

Партито е общодостъпно за всички, без ограничения във възрастта на участниците. Входът за желаещите да се включат или наблюдават тренировките, е безплатен.

Зумба е най-новото и напредничаво направление в съвременния фитнес, съчетаващо в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството. 

Херман Мело е един от най-добрите обучаващи инструктори на Зумба Фитнес. Колумбиец по произход, живее доста време в Париж, където е инструктор на един от най-големите вериги от фитнес програми - Les Mills. Той е и един от малкото инструктори, специално поканени да работят за компанията "Зумба Фитнес". Херман Мело обучава инструктори в много европейски и азиатски страни. Обожава България и специално Пловдив. 

Организатор на Зумба карнавалът е студио "ЕваСпорт". Събитието се реализира с подкрепата на община Пловдив.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло
Арестуваха 19-годишен Шумахер в Пловдив, преди да убие невинни хо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).