Гърневски: Не ме издигнаха за кмет защото спрях далавера на Муравей Радев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:27 / 29.09.2013
2445
Бившият кмет на Пловдив Спас Гърневски скочи срещу финансовия министър от кабинета на Иван Костов - Муравей Радев, с тежко обвинение за кражба. Това стана в предаването "На светло" по Нова телевизия". "Не позволих на Муравей Радев да продължи една кражба на 200 дка в жилищен район "Тракия". Беше направен опит да се задигнат и аз спрях този опит. Затова бях отстранен от втори мандат като кмет на Пловдив", хвърли бомбата в ефир Гърневски. По думите му много хора на високо ниво в синята партия знаят за този скандал, а от година се е разчуло и в града под тепетата.

Гърневски посочи, че се е оттеглил от политиката, тъй като в дясно са били нарушени много принципи. "Не бяха изпълнени онези 10 точки, от които трябваше да се промени България. Отказах на ДСБ да водя листите в 17-ти избирателен район, защото СДС и ДСБ извършиха престъпление срещу сините. Те убиха, разстреляха Синята коалиция", обясни още Гърневски.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата
Ключов свидетел на убийството в "Арман махала": Не съм видял нож


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).