Граждани сигнализират за паднал кабел след бурята

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
09:03 / 06.07.2021
1377
Граждани сигнализираха за паднал кабел на ул. "Кичево" в район "Южен", в близост до пенсионеркия клуб. Писмото си те са изпратили до редакцията на Plovdiv24.bg като молят за бързи и адекватна намеса за отстраняване на кабела, тъй като по улицата играят деца и минават коли. Ето какво пише в писмото: 

"До пенсионерския клуб на улица "Кичево" от четвъртък вечер, след голямата буря и силния вятър е паднал кабел, който върви от блока и е в непосредствена близост до клуба. Този кабел влиза в клуба като пресича улица "Кичево" по асфалта. Не знам дали е захранващ, но Ви умолявам да се осведомите тече ли ток през него и да предприемете необходимите действия да не виси по земята, защото играят деца, минават коли по улицата. От снимките по-долу ще се запознаете по-добре. Надявам се  на Вашата  бърза и адекватна намеса", пише подателят на сигнала.

Свързахме се с районния кмет Костадин Язов, който реагира веднага и обеща да изпрати екипи на място, за да проверят случая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив
Мутренски сцени на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив
Продължават ли да се строят панелни сгради в България?
"Параграф 22" за срутилата се къща в Стария град
Певци от цял свят пеят в защита на Альоша в патетичен видеоклип
Шофьор хвърли 100 лева на задната седалка на патрулка, пробите му...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).