Говори оперираният в Пловдив пациент

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
14:08 / 20.08.2021
4334
60-годишният Цветан Кайряков, от чиято раменна става бе премахнат тумор, благодари на всички лекари от УМБАЛ "Св. Георги" за това, че са му запазили ръката, предаде репортер на Plovdiv24.bg. С голямо вълнение той сподели пред медиите, че се чувства добре, възстановава се, но признава, че не е било лесно. “За първи път преживявам такова нещо, малко в повече ми е емоцията в момента", каза мъжът. “Ще се опитам да се върна към нормалния начин на живот", добави той.

След това отбеляза с огромна благодарност, че проф. д-р Любен Стоков, който е бил извикан в Пловдив, за да извърши уникалната операция, си е прекъснал отпуската, за да дойде и да го лекува.

"Благодарен съм и на човека, който откри това. Разкарваха ме много, но не можеха да разберат какво е. Благодаря на д-р Възгечев, от отделението по образна диагностика, на МБАЛ Кърджали, който откри това туморно образование, без него нямаше да се справя", каза Цветан.

Началникът на клиниката в Пловдив проф. д-р Владимир Ставрев каза, че превръзката трябва да стои 4 седмици, за да зараснат вътрешните шевове. След това следва раздвижване и физиотерапия. Цветан се надява скоро да се завърне към нормален живот и да се грижи за частния си бизнес.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).