Готово е новото осветление на улица "Просвета" в "Прослав"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:13 / 16.09.2014
2411
Завърши поставянето на осветление на улица "Просвета" в район "Западен". На една от основните пътни артерии в квартал "Прослав" бяха монтирани общо 37 стълба с енергоспестяващи натриеви лампи. Трасето е дълго 770 метра, като 500 са от северната страна, а 270 метра - от южната на пътя.

Никога до сега по улица "Просвета", която обикаля железопътната линия, не е имало лампи, въпреки че тя е основна входно-изходна артерия за квартала. 

Новото осветление е изградено със средства от бюджета на Община Пловдив и е в размер на повече от 100 хиляди лева. Монтирането на осветлението е поредния изпълнен ангажимент на кмета на Пловдив Иван Тотев към жителите на "Прослав". 

"С поставянето на новите улични стълбове изпълнихме желанието на живеещите в "Прослав" една от основните улици да бъде добре осветена", заяви кметът на район "Западен" Димитър Колев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).