"Гладно поле" благодари на Захари Георгиев с писмо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:01 / 17.06.2009
1455
Детската площадка и кварталната градинка в центъра на кв. „Гладно поле" нямаше да са факт без съдействието на народния представител от КБ Захари Георгиев. Повече от шест години районното кметство и редица институции, към които сме се обръщали за помощ и съдействие оставаха безучастни към молбата ни да възстановят съборената спирка до бензиностанцията. Намесата на Захари Георгиев реши и този проблем и спирката е факт - за радост на живеещите в квартала. Това са написали в писмо до Предизборния щаб на Коалиция за България в Пловдив група граждани от кв. „Гладно поле" в район „Източен" на Пловдив.

Хората са изредили още конкретни факти, илюстриращи съдействието на народния представител - асфалтирането на улиците между блоковете в квартала, заплащането с лични средства на голяма част от уредите на детската площадка, осигуряването, отново с лични средства, на фирми, оформили терена наоколо.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).