Фотоизложба "Животът е дар - не го убивайте" в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 18.06.2012
1528
На 22 юни 2012 година /петък/ в 11,00 часа в администрацията на район "Западен" в Пловдив ще се открие фотоизложба на тема "Животът е дар - не го убивайте". 25-те цветни фотоса са дело на ученици от пловдивските училища. Изложбата се организира от Превантивно-информационния център /ПИЦ/ към Общинския съвет по наркотични вещества - Пловдив и е под патронажа на кмета на район "Западен" Десислава Желязкова

На откриването ще присъстват ученици и родители от училища от район "Западен". На тяхно разположение ще бъдат психолози от ПИЦ, които ще отговарят на въпроси свързани с превантивните действия по отношение на наркотичните вещества. Изложбата е част от проект посветен на Седмицата на борбата с дрогата и във връзка със Световния ден на борбата с наркотичните вещества - 26 юни. Тя ще остане експонирана до 15 юли 2012 година и може да бъде разгледана от всички граждани, които ще посетят през този период районната администрация.

Проектът на ПИЦ включва още:

Футболна среща между детските отбори на Локомотив и Ботев, която ще се проведе на игрището към Спортен комплекс "Пловдив" на 24 юни от 10,00 часа. На 25 юни в сградата на ОМГ "Акад. Кирил Попов" ще се проведе дебат между осем отбора, представители на пловдивски училища и доброволчески организации на тема наркоманията. Проектът ще приключи с концерт на пловдивски таланти на 26 юни от 19,30 часа на пл. "Стефан Стамболов".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).