Фитнес на открито и в "Прослав"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:16 / 04.09.2014
2430
На нов фитнес на открито вече се радват жителите на квартал "Прослав" в пловдивския район "Западен". На площ от над 120 квадратни метра са разположени общо 5 уреда, на които всички желаещи могат да подобрят формата си.

Уредите включват две висилки с височина 220 и 180 сантиметра, успоредка, наклонен уред за коремни преси, триосов нисък пост с различни височини и постройка тип "релса", разположена на височина 220 сантиметра. Фитнес-площадката е разделена на две от алея, а под уредите е поставена мека настилка от дървени стърготини с дебелина 10 сантиметра.

Фитнесът на открито е на метри от детската площадка в парка до читалището в "Прослав". 

"С новата придобивка този парк се превръща в любимо място за отдих и спорт за малки и големи, коментира кметът на район "Западен" Димитър Колев. Проведохме няколко срещи с младежи от квартала, за да уточним вида на съоръженията", допълни още Колев.

Фитнесът в "Прослав" е вторият подобен в "Западен", след като такъв бе изграден и в градина "Еталонна" до Гарнизонна фурна. От районната администрация са планирали да изградят още два фитнеса на открито, като единият ще е в парк "Ружа", а другият - в междублоковото пространство на улиците "Иван Стефанов Гешев" и "Лерин".

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло
Арестуваха 19-годишен Шумахер в Пловдив, преди да убие невинни хо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).