Евакуират администрацията на "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:42 / 13.01.2015
3261
Утре от 11.00 часа ще се проведе практическо занятие за обучение на служителите от районната администрация по плана за евакуация при аварийна ситуация и /или пожар в сградата, съобщи кметът на район "Северен" Ральо Ралев.

След евакуацията на хората от сградата, находяща се на бул."Цар Борис ІІІ Обединител" №22А, съвместно с представители на ІІІ РСПБЗН - Пловдив ще се проведе обучение за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите и практическо обучение за работа с пожарогасители.

Целта на обучението е да се създаде оптимална организация при аварийни ситуации за действия на служителите и посетителите при извършване на евакуация до идването на специализираните служби на ПБ и ЗН, както и създаване на трайни навици и умения, насочени към овладяване на обстановката и надеждно защитаване на живота и здравето на всички.

Посочените мероприятия ще се извършат във връзка с изпълнение на изискванията на чл.11, ал.8 от Наредба Із-2377 от 15 септември 2011 г.на МРРБ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).