Екшън пред "Метро": Овързана с тиксо и кабели любовница крещи, че е отвлечена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:30 / 16.01.2015
9649
Странен начин да накаже бившата си изгора избра мъж от пловдивското село Рогош. Заради това, че е овързал с тиксо и кабели Цветанка Гаджева, Окръжният съд остави днес в ареста търговеца Рангел Костов. 

Екшънът се развил на 13 януари тази година. Жената, която била певица в Кипър, се прибрала за празниците у нас. Срещната се с Рангел, с когото имали 10-годишна връзка. 

Според Цветанка двамата били скъсали, според мъжа обаче все още имали връзка. Скарали се, защото преди Нова година Рангел бил на гости на изгората си в чужбина и установил, че тя има връзка с друг българин. 

След Нова година, вбесен, измаменият любовчия извадил тиксо и кабели от микробуса си и овързал като мумия певицата. Натоварил я в багажника на буса си и обиколил така половината Пловдив.

Пред "Метро" спрял, за да изтегли от банковата карта на Цветанка 400 лева, които тя му дължала. В това време заложничката успяла да се измъкне навън, като ползвала желязна кука. Подскачайки като кенгуру на паркинга, тя се развикала, че е отвлечена, че похитителят и са казва Рангел Костов и казала къде живее той. 

В това време се появил Рангел, безцеремонно, въпреки смаяните погледи на хората, я натоварил обратно като чувал с картофи във возилото и потеглил. Как са се разбрали двамата по-нататък историята мълчи, но по-късно мъжът закарал певицата до дома й.

Междувременно очевидци на екшъна подали сигнал на телефон 112 и полицията се задействала.

Въпреки че Цветанка отказала да подаде жалба, ченгетата вече били започнали разследване. На 14 януари Рангел се е предал на властите, придружен от адвокат. Бил арестуван. 

Пред съда той каза, че съжалява, но не смята, че е направил кой знае какво. Овързал е любимата си, защото я обичал. Костов има стара присъда за отвличане на група ученици през 2012 година.

Причината: Заради някакъв откраднат телефон. Тогава той е получил 3 години условно с 5 години изпитателен срок. 

Тъй като сегашното престъпление е извършено, докато той е изтърпявал първото си наказание, сегашното му престъпление се квалифицира като тежко и е заплашен от затвор от 10 до 20 години или от доживотна присъда.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив така и не се научихме как се минава през кръгово кръсто...
Важно за родителите на първокласници в Пловдив
Взимат проби от Братската могила, обследват състоянието
"Либхер": Освободени са 58 служители, продажбите са в застой!
20 години затвор за двойното убийство в "Северен"
Жена пострада при пожар в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).